Gastenboek

Welkom op de gastenpagina
U kunt hier uw ervaringen met De Bonte Vos delen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Mel
Mijn zussen en ik hadden deze deken in het geheim voor onze zieke moeder geregeld als verrassing. En wat was ze er blij mee! Dutjes werden meteen gedaan onder deze heerlijke, liefdevolle troostdeken. Toen mijn moeder later tijdelijk werd opgenomen in het ziekenhuis ging de deken mee. Wat heeft ze er veel complimenten op gekregen! Joke is een lieve vrouw met een prachtige missie en een talent voor het maken van prachtige dekens met liefde gemaakt! Zulke mensen kom je niet vaak meer tegen ๐Ÿ™‚ Dank je wel, ook namens mijn moeder en zussen!
Mieke uit Hapert NB
Wij hebben in de corona tijd 1 meisje van een tweeling moeten los laten. Dit was en is een hele zware periode. Joke heeft voor mijn kleindochter een herinnering Deken gemaakt zo mooi, wij zijn haar zo dankbaar. Dit is niet in woorden uit te drukken. Ze verdient een grote pluim. Mieke segers uit hapert
Bernadette
Hoe wij betrokken werden bij het proces was zeer steunend, zelfs aan onze dochter van drie werd aan gedacht. Het kleed is voor haar, herinnering aan haar broertjes. Met de intense pijn van het verlies, was dit een warme ervaring om op terug te kijken. Dat gevoel komt naar boven als we naar het kleed en alle fotoโ€™s kijken. Onze dochter gebruikt hem om tenten te bouwen en soms lekker op de bank over haar benen. Iedere keer kijkt ze goed welke foto dan bovenop moet en zij kan zien.
Daniรซl Zwart uit Doetinchem
Dankjewel Joke Ik herinner me nog goed dat ik samen met mijn moeder bij jou langs mocht komen om de Fotoโ€™s voor het troostdeken te komen ordenen. Dit was zoโ€™n bijzonder moment, het gaf mijn moeder ook zoveel voldoening om dit te doen. Samen mooie herinneringen ophalen. Ook in de laatste dagen voor haar overlijden kwam de naam โ€œtroostโ€ deken helemaal tot zijn recht.
Familie de Kruijf uit Hedel
Het troostdeken is voor ons een bijzonder proces en een fantastisch eindresultaat geworden. Met het troostdeken hebben we een blijvende warme herinnering aan onze kleine man Mink. Om tot dit resultaat te komen hebben we naar mooiste foto's gezocht om te gebruiken. Daarna hebben we ze in alle rust in het atelier van Joke geordend, bekeken, nog een keer herschikt totdat wij er zelf een fijn gevoel bij over hielden. Dat klinkt tegenstrijdig omdat we ons waardevolste bezit kwijt zijn geraakt, maar het deken geeft troost en een blijvende herinnering.
Sandra van der Molen uit Silvolde
Als vrienden hebben wij voor een dierbare vriendin (die ernstig ziek is) een troostkleed laten maken bij Joke. Wij hebben versteld gestaan hoe warm en liefdevol wij onthaald werden. Haar toewijding en tijd die zij voor ons genomen heeft, heeft ons diep geraakt. Met haar creatieve inbreng heeft zij ons geholpen voor een prachtig resultaat. Onze vriendin heeft dit heel dankbaar ontvangen. Wij willen bij deze Joke ontzettend bedanken voor alles wat zij gedaan heeft voor ons en bevelen haar van harte bij u aan. Lieve volle groet, Sandra en Priscilla
Sanna Rijpma uit Arnhem
Joke heeft voor mijn kinderen (en stiekem ook een beetje voor mij) een troostkleed gemaakt nadat mijn man en hun vader onverwacht is overleden. Zij hebben hier letterlijk veel troost uit geput; ze spelen erop, slapen eronder, maken er een papa-hut van. Het is zacht en warm en herkenbaar en daar blijft zo weinig van over op het moment dat iemand die zo dichtbij staat, wegvalt. Joke heeft dit op de meest secure manier gedaan, ze is ontzettend lief en toegenegen, en begrijpt de kwetsbaarheid van de situatie. Mocht je het gevoel hebben dat dit jou of je kinderen zou kunnen helpen, dan ben je nergens in betere handen.