Voor ernstig zieken

U bent ernstig ziek en u wordt geconfronteerd met allerlei gevoelens.
Misschien gevoelens van angst, van boosheid, van verdriet, van onzekerheid, van afscheid nemen, misschien van vertrouwen, maar ook van eenzaamheid.

Allerlei gevoelens, voor ieder verschillend, gevoelens, die ik voor u persoonlijk niet kan invullen, maar die ik me wel kan voorstellen.

Dit troostkleed/familiekleed in de vorm van een sprei kan u mogelijk helpen, steunen in deze moeilijke levensfase.

Al liggend onder een sprei met foto’s van uw familie, van uw vrienden, van uw huisdieren, misschien uw hobby’s, uw werk, de reizen die u gemaakt heeft, haalt u herinneringen op, kijkt u terug naar het leven dat u geleid heeft, de keuzes die u gemaakt heeft of die misschien voor u gemaakt zijn.

U wordt letterlijk en figuurlijk verwarmd door beelden en herinneringen aan mensen, aan gebeurtenissen, aan fases in uw leven, die u gevormd hebben tot wie u nu bent.

U bepaalt zelf welke foto’s u op dit sprei wilt zien. U kunt het ook overlaten aan een dierbare of u doet het samen met iemand die u vertrouwt.

Bij De Bonte Vos zijn mensen werkzaam aan wie u en/of uw vertrouwenspersoon, kunt/kan vertellen wat u wilt, welke foto´s u geprint wilt hebben.

U stelt zelf alles samen en deze mensen helpen u , uiterst respectvol, openstaand voor uw wensen, een sprei te creëren met uw familieleden en herinneringen.

Dit sprei wordt  met grote zorg en liefde, volledig belangeloos en kosteloos voor u gemaakt.

U en/of uw dierbaren zijn van harte welkom voor meer informatie.