Familiekleden

Atelier De Bonte Vos stelt zich ten doel liefdevol uitgezochte familiefoto´s te printen op stof en te formeren tot één geheel in de vorm van een troostkleed, herinnerings-, speel- of familiekleed.

De herinnerings- of speelkleden worden gemaakt voor kinderen waarvan de papa of de mama, de broer of de zus overleden is. De familiekleden worden gemaakt voor kinderen en volwassenen, die ernstig ziek zijn of zelfs mogelijk op korte termijn sterven.

Een speelkleed waarop het kind kan spelen of waaronder het kan liggen, herinneringen ophalend aan de overleden persoon met alle gevoelens van verdriet en rouw, maar ook blijheid en geluk, die naar boven komen.

Een familiekleed waaronder een kind of een volwassene kan liggen, gesteund door en zich koesterend aan beelden van familieleden, misschien de hond of de poes, vrienden, letterlijk en figuurlijk verwarmd door alle mensen die van hem of haar houden.

De troostkleden zijn doorgaans 1,50m x 2.00m. Deze kleden worden belangeloos, pro deo gemaakt. Daarnast zijn ze kleurecht en wasbaar.

Mocht u het werk van Atelier De Bonte Vos een warm hart toedragen en de stichting willen steunen, dan kunt u doneren op bankrekeningnummer:

t.n.v. Stichting De Bonte Vos. Deze stichting heeft een ANBI-status.